După cum am anunţat, în urmă cu trei zile, poetul, gazetarul, scriitorul şi bucătarul-şef Mircea Dinescu şi-a inaugurat, aseară, la Piteşti, un nou restaurant.

Al treilea, pe lângă celelalte două pe care le mai deţine.

În interiorul localului tronează un tablou cu o gâscă, aluzie la vestitele sarmale ale lui Dinescu

Restaurantul din Piteşti va funcţiona în incinta în care a funcţionat, vreme de aproape trei decenii, barul „Vic”, într-un imobil deţinut de omul de afaceri piteştean Traian Alexandru (în imaginea de mai jos, alături de poetul-bucătar).

Dl Alexandru a venit special pentru acest eveniment tocmai din Toronto, Canada, unde e stabilit de mai mulţi ani.

Localul respectiv se află în Gura Trivăii, lângă biserica „Sfântul Ioan”, vizavi de hotelul „Blue Night”.

Aseară, inaugurarea restaurantului „Politică şi delicateţuri” a fost făcută într-un cerc mai restrâns. Au avut acces doar cei invitaţi de bucătarul-şef Mircea Dinescu şi de asociaţii săi.

S-au înfruptat din sarmalele de gâscă gătite de Dinescu însuşi mai mulţi oameni cu nume grele ale urbei, dintre care amintim doar pe chestorii de Poliţie Ion Stoica şi Nicolae Berechet, ambii, foşti şefi ai Poliţiei Judeţului Argeş şi deţinători de funcţii înalte în Ministerul de Interne.

Pentru publicul larg, restaurantul va fi deschis cel mai devreme luni. Între timp, proprietarii localului mai au ceva detalii de pus la punct.

Întrucât la inaugurare mâncarea a fost nu doar bună (după cum aflat), ci şi gratis, nu vă putem spune încă nimic despre preţuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here