Podiumuri pentru piloţii musceleni de la RB Racing, la un concurs lângă Sibiu

Date:

Share post:

La Şura Mare, în judeţul Sibiu, acolo unde sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv se desfăşoară Campionatul Naţional de Slalom Paralel, tinerii piloţi de la RB Racing au urcat pe podium în mai multe rânduri.

„Teodora Merlă şi Iris Muscalu au avut evoluţii sigure, iar Rareş Şain, aflat la debut în acest gen de concurs a impresionat, chiar dacă nu a mai concurat în finală, din motive tehnice”, se menţionează într-uncomunicat de presă al echipei muscelene.

„În etapa cu numărul 5 din Campionatul Naţional de Slalom Paralel, desfăşurată pe circuitul de la Şura Mare, judeţul Sibiu, sportivii de la RB Racing au urcat în mai multe rânduri pe podium. Aflată la a doua participare, Iris Muscalu a reuşit o performanţă care o recomandă ca pe un viitor pilot spectaculos: locul 2 la Juniori Start şi Locul 2 la Clasa Femina, poziţii mai mult decât onorabile.

În aceeaşi etapă, Rareş Şain şi-a făcut debutul în acest gen de întreceri, comportându-se ca un obişnuit al curselor. Din păcate, după ce a fost pe locul I până în manşa 4, a avut din nou probleme tehnice, cutia de viteze a maşinii de concurs s-a blocat în treapta a 3-a, situaţie ce l-a determinat să renunţe deşi era calificat pentru finale. Rareş s-a clasat în această etapă pe locul 4 la Juniori Start şi pe poziţia a 5-a la Juniori Master.

Teodora Merlă, pilot cu ceva mai multă experienţă în aceste probe de concurs, s-a clasat pe primul loc la Clasa Femina, ocupând ultima treaptă a podiumului la Clasa Juniori Pro, aceeaşi clasare având-o şi la Juniori Master. În urma acestor rezultate, Teo şi-a consolidat poziţia de leader la Clasa Femina şi de asemeni la Clasa Juniori Pro. Sezonul la Slalom Paralel se va încheia pe data de 7 Octombrie, pe acelaşi circuit de la Şura Mare”, se mai arată în documentul citat.

sursa foto: RB Racing Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...