Poate vedeta lui CSU Craiova, Andrei Ivan, să ajute cu ceva pe FC Argeş?

Date:

Share post:

Impresia generală, la nivelul microbiştilor, ar fi că da, ar putea ajuta, cu condiţia să binevoiască să accepte împrumutul la FC Argeş, pentru jumătatea de sezon rămasă de jucat, plus play-out-ul.

Deocamdată, clubul FC Argeş nu a anunţat, oficial, parafarea actelor cu atacantul lui CSU Craiova. În plus, din câte ştim, Ivan nu a ajuns, deocamdată, la Piteşti.

Clubul din Craiova caută pentru fosta sa vedetă o echipă mai cu ştaif pentru a-l împrumuta pe Andrei Ivan. Posibil, una din spaţiul arab, dispusă să şi achite o sumă de bani pentru împrumutul acestuia.

Andrei Ivan împlineşte azi 24 de ani şi e de loc din Moreni, judeţul Dâmboviţa. De acolo a fost adus în 2012 la Sporting Piteşti şi transferat ulterior, în 2013, la CSU Craiova, club care atunci abia se înfiinţase şi a jucat direct în liga secundă.

După patru sezoane la CSU (timp în care a adunat 15 selecţii la naţionalele de juniori ale României, dar şi câteva la prima reprezentativă), a fost transferat de ruşii de la FC Krasnodar.

Acolo n-a prins decât şapte apariţii în două sezoane, aşa că a fost cedat gratis, sub formă de împrumut, la Rapid Viena, unde a jucat mai mult, dar n-a izbutit decât un gol în 24 de jocuri.

Foarte puţin pentru un vârf cu pretenţii.

Aşa că a revenit la CSU Craiova în 2019, dar încă e departe de forma care i-a convins pe ruşi să achite 3 milioane de euro pentru serviciile sale. Clubul oltean îi caută acum o echipă unde să joace, să-şi relanseze cariera.

Aceasta ar putea fi FC Argeş; cel puţin aşa a anunţat Gazeta Sporturilor. Deocamdată, însă, nimic concret. Şi, am îndrăzni să spunem, sunt şanse mici să-l vedem pe Ivan lângă Malele, în atacul Argeşului.

sursa foto: Facebook/Andrei Ivan

1 COMENTARIU

  1. Este inutil de mai comentat,că Ivan nu vine la FC ARGES,treaba e ca dl.Vladoiu,da mai mult din gura ,cu ploconeala la Gentea si Tudose,în loc să facă echipa.Ca de vorbe,cu toti,cred ca suntem satul.PEACE,MA MAN !🥁🎺🤣😄😛😛

    Şi noi am zis, iniţial, că „fonfleul” ăsta nu merită comentat, dar am constatat, ulterior, că multă lume chiar crede în acest zvon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular