Într-un interviu televizat de dată recentă, preşedintele organizaţiei PNL Argeş, dl Adrian Miuţescu, a vorbit, printre altele, despre potenţialii candidaţi ai partidului la alegerile europarlamentare din mai anul acesta.

Unul dintre numele pe care PNL Argeş le propune pe lista respectivă este cel al conf. univ. dr. Emanuel Soare, recent înscris în partid, om de o calitate profesională căreia cu greu i se poate găsi vreun cusur.

Al doilea nume pomenit de dl preşedinte Miuţescu, cum că s-ar fi înscris pentru a candida din partea PNL la europarlamentare, nu este, însă, nici pe departe de nivelul dlui Soare.

E vorba de dra Sorina Marin (42 de ani), fostă directoare adjunctă, actualmente şefă de serviciu la Agenţia de Protecţie a Mediului Argeş.

Deşi s-a străduit, pare-se, destul în acest sens, dra Marin nu se poate lăuda decât cu absolvirea Universităţii „Constantin Brâncoveanu” din Piteşti (o instituţie de învăţământ superior în care, se ştie, intră, practic, oricine) şi cu un doctorat la o altă universitate de acelaşi „calibru”, cea din Târgovişte.

În plus, dincolo de aspectele de mai sus, dra Marin a cam schimbat partidele ca pe şosete, fiind când membră PSD, când PDL-istă. De câţiva ani, fosta socialistă e membră PNL.

Ea a făcut de nenumărate ori deliciul presei argeşene, pentru tot felul de procese avute cu şefii ori colegii săi de la Mediu, colegii de la „Jurnalul de Argeş” numind-o, la vremea respectivă, „vuvuzela PDL”

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here