Adriana Elena Pop (foto), profesoară de engleză şi franceză, tocmai a fost angajată consilier al secretarului de stat Ioan Groza, de la Ministerul Educaţiei.

Coincidenţă sau nu, dna Pop este soţia fostului ministru PSD al Educaţiei Liviu Pop, rămas în memoria colectivă prin multitudinea de gafe de exprimare, dintre care cea mai cunoscută e cea cu „genunchele”.

Presa de la Bucureşti a semnalat că, foarte probabil, nevasta fostului ministru a ajuns consilier de secretar de stat tot pe filieră de partid.

Înainte să ajungă în această înaltă funcţie în stat, dna Adriana Elena Pop fusese profesoară de limbi străine la un liceu economic din Baia Mare.

Întrebat despre numirea soţiei sale în acest post (ulterior, dna Pop a promovat şi un concurs care să-i dea dreptul să îl ocupe legal), fostul ministru Liviu Pop a răspuns, sec: „Nu mi se pare o problemă de moralitate…nu pot îngrădi un secretar de stat sau un coleg de-al meu să ia consilier soţia” (am reprodus întocmai exprimarea poticnită a dlui ex-ministru Pop).

sursa foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here