Dacia lansează o platformă care are ca scop urmărirea unei evoluții în societate pentru ceea ce înseamnă protejarea mediului înconjurător. Reprezentanții firmei sunt conștienți de faptul că oamenii au nevoie de un model după care să-și ghideze comportamentul, astfel încât, în timp, să se cunoască principalele metode de reducere a poluării, colectarea separată, reducerea consumului, reutilizarea resurselor și reciclarea deșeurilor. 

Platforma www.kilometrulbine.ro va funcționa asemenea unui manual de instruire, fiind vorba despre o campanie dezvoltată pe baza necesității salvării mediului înconjurător.

“Dacia lansează www.kilometrulbine.ro, o platformă digitală de educație si sustenabilitate. Este prima platformă digitală din istoria mărcii și a uzinelor Dacia ce reunește toate inițiativele de responsabilitate socială în jurul a două axe strategice: protejarea mediului și incluziunea socială prin educație.

Odată cu noua platformă de conținut editorial educațional, Dacia, alături de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor,  susține inițiativa asociației Viitor Plus, programul _VERDE GO – Împreună pentru un mediu mai curat” anunță reprezentanții Dacia.

După lansarea platformei, cititorii își vor putea alege conținutul în funcție de domeniile care-l pasionează, materialele fiind orientate spre două ramuri: mediul și incluziunea socială prin educație. De asemenea, nu vor lipsi nici părerile persoanelor publice, printre care și jurnaliști, bloggeri, lideri de opinie, societăți civile, totul pentru a furniza informații și păreri cât mai diversificate și pentru a da curs cât mai multor dicuții pe tema mediului înconjurător, atât de uitată de societatea actuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here