În această seară, la Bucureşti, pe arena din şoseaua Ştefan cel Mare se va juca manşa retur a primei semifinale a Cupei României la fotbal, ediţia 2020-2021, dintre Dinamo şi Astra Giurgiu.

Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă de piteşteanul Cătălin Popa, care va fi ajutat de tuşierii Vladimir Urzică, din Piatra Neamţ, şi Ferencz Tunyogi, din Zalău.

Sezonul acesta a fost unul bun pentru arbitrul Cătălin Popa, la fel cum a fost şi pentru cei doi asistenţi ai săi din această seară, aşa că sunt premise ca meciul şi soarta calificării să fie decise de joc, nu de eventuale erori de arbitraj.

În tur, Astra a câştigat cu 1-0.

În cealaltă semifinală vor juca mâine CSU Craiova şi divizionara secundă Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. În tur, echipa din Craiova a câştigat cu 3-0 şi nu pare să aibă emoţii privind calificarea.

Un detaliu amuzant: aseară, la ştirile sportive de la PRO TV, crainica spunea că „Dinamo şi Craiova se pot întâlni, din nou, într-o finală de Cupă, după 21 de ani”.

A fost o glumă bună, pentru că echipa CSU Craiova s-a înfiinţat abia în 2013, adică acum opt ani. Adversara de atunci a „câinilor”, fosta Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, a fost dezafiliată şi desfiinţată în 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here