Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au intervenit la solicitarea privind furtul unei sume de bani din geanta unei angajate a unei unităţi şcolare din Piteşti.

Din primele cercetări, se pare că o femeie de 39 de ani din Piteşti ar fi pătruns fără drept în şcoală, de unde ar fi sustras din portofelul unei angajate suma de 60 de lei. Vinovata a fost surprinsă la puţin timp în apropierea unităţii şcolare cu pricina, victima putând astfel să-şi recupereze banii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Pentru a evita astfel de neplăceri, poliţiştii argeşeni vin cu câteva recomandări:

  • acordați o atenție sporită bunurilor dumneavoastră şi modului de asigurare. Indiferent unde vă aflaţi, dacă bagajele vor rămâne nesupravegheate, încercaţi să nu aveţi asupra dumneavăastră sume mari de bani sau obiecte de valoare. Încăperea sau vestiarul în care lăsaţi bagajul să fie permanent încuiate, chiar şi atunci când lipsiţi pentru perioade scurte de timp.
  • în aglomeriaţie, evitați să vă înghesuiți și nu permiteți să fiți înghesuiți, iar în cazul în care vă simțiți înconjurat de persoane dubioase, căutați să vă schimbați locul şi țineți bagajul în raza vizuală.
  • pe întreaga durată a deplasărilor, nu țineți portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele exterioare fără fermoar, pentru că reprezintă o țintă a hoților, dar și datorită riscului de a le pierde. Păstrați banii și obiectele de valoare în buzunarele interioare ale hainei.

Imaginea este din arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here