Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut pe M.O.S., de 50 de ani din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu tutun.

Anunţul a fost făcut azi, de biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Bărbatul este bănuit că, împreună cu un alt bărbat de 51 de ani, din Albota, ar fi deținut în afara antrepozitului fiscal și comercializat peste 80 de kg de tutun, în perioada mai 2018 până în prezent.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat, ieri, două percheziții pe raza municipiului Pitești și a localității Albota, ocazie cu care au descoperit și ridicat pentru cercetări circa 8 kg de tutun vrac.

Prejudiciul estimat, rezultând din neplata datoriilor fiscale, este de circa 40.000 de lei.

În urma admistrării probatoriului a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 50 de ani, din Pitești, urmând ca în cursul zilei de azi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

sursa foto: arhivă Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here