Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș „s-au sesizat, din oficiu, în urma apariției în mediul online a unui videoclip, filmat în timp real și încărcat pe o platformă de socializare, în care mai multe persoane proferau amenințări și manipulau diverse arme”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Aşa că, în această dimineaţă, poliţiştii, „cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș (aşa-numiţii mascaţi – n.r.), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au efectuat două percheziții domiciliare, în localitatea Bârla, la locuințele a doi barbați, de 40, respectiv 22 de ani.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală cu aer comprimat, supusă autorizării, 80 de proiectile metalice, 2 săbii și un pistol de tip airsoft.

O persoană a fost condusă la sediul Poliției pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și amenințare, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun”, a mai informat Poliţia.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here