Pentru majoritatea piteştenilor care călătoreşte cu autobuzele Publitrans din Piteşti, nu mai e niciun secret că linia 2 este raiul hoaţelor din Bascov, Merişani etc.

Azi, două pirande hoaţe au avut ghinion, pentru că în autobuzul unde „operau” s-a nimerit să fie şi un subofiţer de Jandarmi, care se afla în timpul său liber.

„Jandarmul a reușit să rețină una dintre femei, domiciliată în comuna Bascov, și să solicite în sprijin un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu. La fața locului a sosit în scurt timp echipajul de jandarmi, iar în urma verificărilor efectuate au găsit asupra femeii suma de 200 de lei, bani pe care bărbatul susținea că îi aparțin.

Pe numele femeii au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, art. 229 Cod Penal. Cercetările în acest caz au fost preluate de către polițiștii din cadrul Secției 2 Pitești.

În final cei 200 de lei au fost returnați proprietarului de drept (un bătrân de 69 de ani – n.r.), acesta mulțumindu-i jandarmului aflat în timpul liber pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, a informat biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here