„Piedone, zeul imposturii, permis auto luat la Piteşti, cinci categorii într-o singură zi”

Date:

Share post:

Am redat aici, în câteva rânduri, materiale redactate de cunoscutul activist civic bucureştean Valeriu Nicolae, fost secretar de stat în cabinetul Cioloş, despre mizeriile de CV-uri ale unor inşi cocoţaţi în fruntea unor instituţii de stat, parlamentari etc.

Ca urmare a muncii sale, de a scotoci asiduu prin autobiografiile „care duhnesc a impostură” ale mai multor potentaţi contemporani, l-am supranumit pe dl Valeriu Nicolae „vidanjorul” clasei politice româneşti.

Azi reproducem un fragment din cele publicate azi de Valeriu Nicolae, referitor la primarul recent ales al sectorului 5 al Capitalei, vestitul Cristian Popescu Piedone.

„Piedone a fost toată viața lui un etalon al eticii și nu un impostor. Ospătar și șef de restaurant pe litoral, în comunism, ca orice tânăr de 26 de ani cinstit, fără legături cu Securitatea.

În 1990, la 27 de ani, își deschide un restaurant lângă Tribunalul București, lucru care stârnește în el dorul de academie, de cunoaștere pură.

Se pune cu burțile pe carte și termină glorios liceul la 32 de ani. Face și o facultate aproape de București, la Petroșani, la zi, ca orice om onorabil care conduce 14 ore dus întors zilnic stăpânit de duhul cunoașterii. La 39 de ani devine economist licențiat la Petroșani.

În perioada studiului intens în economie era și om de afaceri, consilier general la București și inspector la Primărie.

În 2009 zeul impostorilor deghizat în Piedone obține la Pitești permisul auto la cinci categorii într-o singură zi. A trecut deja prin vreo 6 partide, fiindcă pentru el ideologia contează și nu banul obținut cu orice preț.

Din 2009 devine primar la sectorul 4 și omul de bază al lui Dan Voiculescu, Gabriel Oprea si alte valori naționale. În același an extraordinar, 2009, la doar 20 de ani, fiul domniei sale este deja partener de afaceri cu Daniel Băluță…

… Despre familia lui Cristian Popescu Piedone se poate scrie un roman al sociopatiei. Declarațiile lui de avere sunt niște mizerii. Relațiile cu clanurile interlope sunt și ele un subiect despre care ar fi mult de scris”.

Primar cinstit

Nota noastră – Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani şi jumătate de închisoare în dosarul tragediei de la clubul Colectiv, situat în sectorul 4, unde dumnealui era primar acum cinci ani.

De intrat la puşcărie, încă n-a intrat, pentru că sentinţa nu e definitivă. Aşa că, nefiind infractor dovedit, a devenit primar cinstit al sectorului 5, ales la ultimele alegeri locale.

În plus, Justiţia a rămas datoare şi în chestiunea permiselor auto luate contra şpagă, la Piteşti. Cu puţine excepţii, cele mai multe permise obţinute fraudulos atunci sunt valabile şi azi, iar posesorii lor circulă legal pe drumurile publice.

Articolul despre Piedone, dar şi altele asemenea pot fi găsite pe site-ul lui Valeriu Nicolae, www.nutotei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2,...

Top 6 activități eficiente pentru copiii cu autism 

Ai un copil cu autism și vrei să afli...

Bogdan Angelin David, fost șef al PNL Câmpulung, a trecut la PSD

Bogdan Angelin David, fost președinte al PNL Câmpulung, a...

Tânărul Dragoș Predescu (PNL), numit aseară prefect al județului Argeș

Tânărul Dragoș Predescu (PNL) a fost numit aseară prefect...

”Dasfidania, asshole!” Russian Ambassador Valery Kuzmin has left Romania today

The Russian Ambassador in Romania, comrade Valery Kuzmin, ended...

Dasfidania, asshole! Ambasadorul rus Valery Kuzmin a plecat definitiv din România

Ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin, și-a încheiat ”misiunea”...

S-a încheiat Festivalul-Concurs ”Premiile Muzicale Dinu Lipatti”

Ieri și azi a avut loc cea de-a IX-a...