Petrolul-Rapid, un meci de cascadorii râsului, încheiat cu o remiză numai bună pentru FC Argeş şi CS Mioveni

Date:

Share post:

Meciul de aseară, din play-off-ul pentru promovarea în prima ligă de fotbal, dintre Petrolul Ploieşti şi Rapid, va rămâne, cu siguranţă, în istoria fotbalului.

A fost pentru prima dată n istoria fotbalului românesc, dacă nu cumva şi în cea a fotbalului european, când o echipă ratează de trei ori în câteva minute, de la punctul cu var.

S-a întâmplat în minutul 65 al meciului, la scorul de 0-0, când arbitrul Iulian Dima a acordat (corect, ni s-a părut) un penalty pentru gazde.

Rapidul juca în 10 oameni din minutul 28, când Rareş Lazăr a fost eliminat pentru cumul de „galbene”. Trebuie spus, însă, că arbitrul Dima l-a iertat pe rapidistul Alami de eliminare, după ce acesta avusese o intrare ortopedică la Meza Colli de la Petrolul, în minutul 41.

Revenind la faza penalty-ului din minutul 65: a tras Arnăutu, a apărat portarul Mihai Popa (19 ani, în imagine), dar s-a dictat repetarea loviturii, la semnalizarea tuşierului Ferencz Tunyogi, pentru că portarul părăsise linia porţii înainte de executare.

Portarul rapidist a luat cuvenitul „galben”.

La repetare, acelaşi lucru: portarul nu stă cu măcar un picior pe linie, apără şutul lui Marinescu, tuşierul semnalizează din nou neregula, aşa că iar se repetă penalty-ul. Numai că portarul Rapidului ia al doilea galben şi e eliminat.

În poartă a intrat rezerva Tătaru, un puşti de 18 ani. A executat Meza Colli, direct în peluză.

Până la final, Rapid a rezistat cu eroism, în umai nouă oameni, ba chiar putea da şi lovitura, pe un contraatac.

Remiza este una excelentă pentru echipele argeşene FC Argeş şi CS Mioveni, care au jucat câte un singur meci, deocamdată.

Clasamentul la zi: 1. UTA 25 puncte (un meci), 2. Turris 24 p (două meciuri), 3. CS Mioveni 21 p (un meci), 4. Rapid 21 p (două meciuri), 5-6 FC Argeş şi Petrolul, ambele 20 puncte, ambele câte un meci jucat.

sursa foto: Facebook/FC Rapid1923

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...