Petrecere la Negraşi, în plină pandemie. Organizatorul, nepotul primarului. Unchiu’, în capul mesei

Date:

Share post:

La finalul săptămânii trecute, Jandarmeria Argeş a informat, printr-un comunicat de presă, că angajaţii instituţiei au „spart” o petrecere de botez la care luau parte vreo 20 de inşi, la restaurantul din Negraşi.

„În urma celor constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 14.500 de lei, organizatorii botezului fiind sancționați cu câte 3000 de lei fiecare”, a transmis Jandarmeria.

Nimic deosebit, până aici, pentru că, din păcate, aproape că nu e zi în care forţele de ordine să nu pună capăt câte unei petreceri de acest fel, care sfidează regulile anti-pandemie.

Ce nu ne-a spus Jandarmeria, dar a spus azi, în conferinţă de presă, prefectul de Argeş, Emanuel Soare?

Organizatorul petrecerii era nepotul primarului din Negraşi, Constntin Alexandru (PSD, aflat la al doilea mandat, după ce între 2012 şi 2016 fusese viceprimar).

Iar unchiu’, primarul adică, participa şi el la petrecere, ocupând un loc exact în capul mesei.

„E un sabotaj”

Prefetul Soare a fost drastic în a incrimina atitudinea primarului din Negraşi, în actualul context sanitar.

„Nu mi se pare că luăm în serios această pandemie atunci când autorităţile locale fie ştiu de organizarea acestor evenimente şi nu intervin, fie participă în această perioadă, când aceste evenimente sunt interzise de lege… Nu cred că acest tip de sabotaj este unul corect pentru gestionarea situaţiei… cu părere de rău constat că multe dintre evenimentele constatate au fost organizate fie cu ştiinţa autorităţii locale, fie chiar cu participarea acestora”, a declarat, iritat, prefectul de Argeş.

sursa foto: captură video Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular