Ieri, 5 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Piteşti, au depistat şi, ulterior, reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 33 de ani, din Merişani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

Pentru prinderea celui în cauză, poliţiştii argeşeni au efectuat o activitate de prindere în flagrant, pe raza judeţului Sibiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

În continuare, astăzi, 6 mai, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, sub supravehgerea procurorului de caz, au efectuat o percheziţie domiliciară la locuinţa bărbatului reţinut, în urma cătreia au descoperit şi ridicat obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada iunie 2019 – ianuarie 2020, bărbatul ar fi racolat o minoră de 17 ani, din Piteşti, pe care ar fi exploatat-o sexual în Elveţia.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

sursa info: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here