Celebrul scandal al permiselor de conducere obţinute contra şpagă, de acum 11 ani, care a făcut – din nou – celebru Piteştiul, pare că a recidivat un pic mai la sud de noi.

„Sute de persoane din județul Giurgiu au primit dreptul de a conduce după ce au oferit șpagă unei rețele de intermediari, care falsificau rezultatele examenului auto, arată o anchetă demarată de Parchetul Tribunalului Giurgiu”, citată de Auto Expert.

Potrivit sursei citate, similitudinile cu cazul Piteşti sunt izbitoare: de mai multe ori, şoferi cu domiciliul în comuna giurgiuveană Bolintin Vale au fost depistaţi în trafic, având permise de conducere perfect valabile, dar care nu erau în stare nici măcar să se semneze.

„Parchetul Tribunalului din Giurgiu a deschis o anchetă după ce mulți dintre aceștia au provocat o serie de accidente. La audieri, autoritățile au observat că șoferii nici nu știau să semneze, iar mulți dintre ei nu dăduseră pe la școală niciodată.

Din motive necunoscute, ancheta trenează însă de aproximativ doi ani de zile”, a informat Auto Expert.

Cei de la postul TV Digi24 au avansat şi o sumă contra căreia au fost obţinute permise de conducere de inşi analfabeţi: 5.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here