„Mulțumim celor aproximativ 200 de aplicanți care și-au manifestat interesul pentru Festivalul de Idei unSettled”,a anunşat azi fundaţia „Freedom House” România, organizator al burselor unSettled.

„Echipa noastră a turat motoarele și a intrat în carantină cu multe aplicații de evaluat. În același timp, vrem să anunțăm faptul că situația de forță majoră cu care ne confruntăm ne determină să prelungim perioada de depunere a aplicațiilor pănă la finalul lunii, pe 31 martie.

Înțelegem faptul că mulți dintre noi au fost surprinși de valul neliniștii sociale și că ordinea priorităților a fost dată peste cap. Prin urmare, vrem să oferim șansa tuturor să aplice, în ciuda intemperiilor sociale.

Cu toate acestea, în cursul săptămânii viitoare vom anunța cele mai bune 50 sau 100 de aplicații care vor fi fost selectate pentru Festivalul de Idei unSettled.

Până atunci, evităm ieșirile din casă și profităm de bucla de repaos pentru a ne actualiza lucrurile acelea pentru care niciodată nu găsim timp.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne scrieți, suntem la câțiva pixeli distanță”, se mai arată în comunicat celor de la Freedom House România.

Fundaţia „Freedom House” România a lansat programul de burse pentru studenţi denumit „unSettled”, parte a programului „Learning from the Past to Build the Future”, la jumătatea lunii decembrie anul trecut.

Într-un program extrem de complex, desfășurat pe parcursul a 7 zile, studenţii participanţi vor avea ocazia să interacționeze cu artiști, personalități din mediul cultural, istorici și cercetători.

Bursele unSettled sunt gândite pentru studenții români, din ciclul de licență, din orice domeniu de studiu (istorie, medicină, arte, științele educației, științe politice, filosofie, drept, economie, relații internaționale, literatură, limbi străine, muzică, inginerie, matematică, agricultură etc), indiferent că studiază în România sau în străinătate.

Pentru înscrieri sau alte informaţii legate de bursele unSettled, puteţi lua legătură cu fundaţia „Freedom House” România, la adresa de mai jos:

www.unsettled.freedomhouse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here