Pericol mare pe Transalpina, mai exact pe DN 67C Novaci-Rânca, unde siguranţa soferilor este în pericol, aceştia nu mai văd nimic pe timp de noapte sau ceaţă.

La numai 10 ore de când au fost montate peste 50 de elemente de semnalizare, supranumite şi „ochi de pisică”, hoţii au reuşit să fure 30 de plăcuţe.

”Au furat undeva în jur de 30 de bucăţi, din 50. Ei sunt puşi unul la doi metri, deci pe o distanţă de 60 de metri. Au furat din două locuri, pe tronsonul Novaci-Rânca. Dintr-un loc i-au furat pe toţi, iar dintr-un loc jumătate, cred că a trecut vreo maşină şi s-au oprit. I-am montat luni şi marţi dimineaţa am constatat că nu mai sunt. Momentan, nu putem să montăm alţii, pentru că nu avem, va trebui să fie făcută procedura de achiziţie, să cumpărăm alţii, trebuie să fie făcută licitaţie, că vin la pachet cu parapetele, nu vin separate. Nu poţi face un calcul ca prejudiciu, pentru că ei sunt piesă din parapet”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristi Tudor, reprezentantul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here