Un incendiu deosebit de violent s-a produs în această după-amiază, la Bradu, la sediul unei firme particulare. S-a aprins combustibilul (petrolier) stocat în trei rezervoare însumând câteva mii de litri, ceea ce înseamnă, de asemenea, un irsc major de deflagraţie.

Pompierii de la ISU Argeş au intervenit cu forţe sporite: nu mai puţin de cinci autospeciale de stingere a incendiilor. La ora redactării acestor rânduri, incendiul pare să fi fost izolat, însă pentru stingerea sa completă mai e nevoie de câteva ore.

Intervenţia pompierilor de la ISU Argeş e deosebit de dificilă

Din fericire, o singură persoană a fost rănită, un bărbat de 59 de ani. Acesta a suferit multiple arsuri la mâini, însă personalul SMURD spune că e vorba doar de arsuri superficiale, de gradul I, uşor vindecabile.

Cel puţin unul dintre cele trei rezervoare cu combustibil a explodat.

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare ora 15,30 – Intensitatea incendiului a făcut necesară suplimentarea mijloacelor tehnice de stingere şi de furnizare a primului ajutor medical.

„Au fost angrenate un număr de opt autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ (Serviciul de Ambulanţă Argeş – n.r.). Pentru alimentarea permanentă cu apă a autospecialelor de la locul intervenției s-a adus apă de la două centre comerciale aflate în zonă (un magazin Auchan şi încă unul, aflat în apropiere – n.r.)”, a transmis biroul de presă al ISU Argeş.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here