Revoltat de dezinteresul autorităţilor sesizate, un cititor din Curtea de Argeş ne-a semnalat o anomalie despre care dânsul crede că doar aşa poate fi remediată: făcând publică tărăşenia.

La Şcoala Gimnazială Carol I din Curtea de Argel atârnă, fără să fie băgat în seamă de nimeni, un cablu de electricitate, de medie tensiune, pe gard, deși școlile au început de ieri, iar curțile s-au umplut de copii.

Nimănui nu i-a păsat că oricând un elev, aflat în pauză, se poate atinge de cablul respectiv și se poate produce o tragedie, dar ne-am obișnuit deja: în România măsurile se iau mereu după ce se petrecere o nenorocire, niciodată înainte.

Cititorul care a sesizat problema locuiește în apropiere și povestește cum nici lucrătorii din zonă, nici cadrele didactice nu au făcut nimic pentru a rezolva situația cablului, deși li s-a atras atenția de mai multe ori.

Cablul de curent atârnă agăţat de gardul şcolii

“Am sesizat de 3-4 ori echipele distribuitorului de electricitate, care au lucrat în zonă. Şi nimic. Să fac eu sesizare la Electrica, au zis. Am arătat cablul acela şi unor cadre didactice acum două săptămâni… tot nimic. Cu robotul de la firma de electricitate nu mai stau de vorbă”, ne-a spus omul.

Poate se îndură cei de la distribuitorul de electricitate să-şi pună cablul la adăpost de copiii de la şcoala respectivă, înainte să se producă vreo nenorocire. Hai, Dorel, că nu-i aşa de greu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here