Performanță pentru Andrei Prepeliță: legiunea argeșeană de la Gloria Buzău a promovat direct în prima ligă de fotbal

Date:

Share post:

Andrei Prepeliță a reușit performanța de a promova direct în prima ligă pe Gloria Buzău, acolo unde joacă cinci fotbaliști trecuți pe la FC Argeș și CS Mioveni.

Promovarea echipei antrenate de Andrei Prepeliță a fost consfințită prin victoria de aseară, 3-0 pe teren propriu cu deja promovata Unirea Slobozia. Prepeliță și-a îndeplinit astfel obiectivul ce-l avea la Buzău, în vara anului trecut, atunci când a semnat cu Gloria: promovarea directă.

În lotul cu care Andrei Prepeliță a izbutit promovarea se află Alexandru Greab, Alin Dobrosavlevici, Alexandru Dandea, Denis Dumitrașcu și Cristi Dumitru. Patru dintre aceștia au jucat pentru FC Argeș, iar unul (Dandea) pentru CS Mioveni. În plus, căpitanul echipei este fostul alb-violet Cristi Dumitru.

Fostul internațional Andrei Prepeliță a condus pe FC Argeș între 2020 și 2022, reușind calificarea în premieră în play-off. A fost demis în octombrie anul trecut, după ce echipa începuse mediocru noua ediție de campionat.

Mingea îl ascultă și azi pe Andrei Prepeliță

CITIȚI ȘI: Andrei Prepeliţă îşi face echipă pentru Liga I la Buzău. I-a adus pe Ionuţ Şerban de la FC Argeş şi pe Alexandru Greab de la CS Mioveni

La FC Argeș, Andrei Prepeliță a fost trimis să antreneze portarii

”Se dorește trecerea la alt nivel”, cugeta atunci primarul Cristian Gentea. Într-adevăr, după Prepeliță s-a trecut la alt nivel. Unul mult inferior.

”Domnul Prepeliță are contract de antrenor cu portarii. Foarte bine dacă vrea să își ducă contractul la sfârşit, să stea să antreneze portarii”, a declarat primarul Cristian Gentea pentru Prosport, făcând aluzie la faptul că Andrei Prepeliță încă nu avea licența necesară pentru a fi principal la prima ligă.

După despărțirea contondentă de FC Argeș, Prepeliță a preluat pe Gloria Buzău, pe care tocmai a promovat-o. În imaginea de sus, antrenorul alături de fotbaliștii săi, după victoria de ieri care a consfințit promovarea directă.

CITIȚI ȘI: Primarul Cristian Gentea, mesaj pentru Andrei Prepeliţă: „Să stea să antreneze portarii, contractul lui ăsta este”

sursa foto: Facebook/FC Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Laptele: prieten sau dușman? De ce să nu excluzi lactatele din alimentația ta

Laptele și produsele lactate fac parte din alimentația multor...

Gheorghe Zamfir, în concert vineri seară, în Piața Primăriei din Pitești

Maestrul naiului Gheorghe Zamfir va concerta vineri seară, de...

Ion Mînzînă: Dezvoltăm infrastructura rutieră din Mioveni (galerie foto)

Pentru Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș și...

Accident rutier grav la Mozăceni, în sudul județului Argeș

Un accident rutier grav a avut loc în această...

Cod galben de ploi și descărcări electrice în jumătatea vestică a țării. Vizat e și județul Argeș

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis azi o...