Percheziţiile de amploare de alaltăieri, ale Direcţiei Generale Anticorupţie, la Registrul Auto Român şi la 47 de locuinţe ale unor angajaţi ai RAR şi ale unor poliţişti, nu au rămas fără urmări.

După audierile efectuate de anchetatori, mai mulţi suspecţi că ar fi făcut parte dintr-o reţea care înmatricula maşini contra şpăgi au fost prezentaţi judecătorilor de drepturi şi libertăţi.

„Prin ordonanţa din data de 11.09.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui număr de 11 suspecţi pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea de infracţiuni de corupţie şi complicitate la comiterea infracţiunilor de corupţie. Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu din data de 12.09.2019 a fost pusă în mişcare a acţiunea penală faţă de 13 dintre suspecţi”, au precizat procurorii.

Dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de 10 dintre cei 11 suspecţi reţinuţi, dintre care şeful Reprezentanţei RAR – Sibiu şi doi ingineri din cadrul Registrului Auto Român – Reprezentanţa Sibiu, un  inginer din cadrul Registrul Auto Român – Reprezentanţa Vâlcea şi un agent de poliţie în cadrul I.P.J. Mureş, Postul de Poliţie Băgaciu.

În dosar s-a dispus de către procurorul de caz măsura controlului judiciar faţă 3 inculpaţi, unul anterior reţinut”, se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Sibiu.

sursa foto: Registrul Auto Român

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here