Percheziţiile de la Câmpulung; Poliţia a confiscat droguri şi armament

Date:

Share post:

Percheziţiile demarate de Poliţie azi de dimineaţă, la locuinţele membrilor unei grupări bănuite de trafic de droguri au dat rezultate neaşteptate. În sensul că, pe lângă droguri, poliţiştii au mai găsit inclusiv arme albe şi de foc.

În speţă, un pistol cu gaze (supus deţinerii de permis de port-armă) şi muniţia aferentă.

„… au fost ridicate pentru cercetări: 30 de grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi cannabis, 2 comprimate de ecstasy, semințe de cannabis, un pistol cu gaz și cartușele aferente, deținute ilegal, mai multe arme albe, precum și aproximativ 400 de euro, 23.000 de lei, ustensile și cântare folosite la porționarea și prepararea drogurilor, mai multe telefoane mobile și cartele telefonice.

Acțiunea a vizat locuințele a 10 persoane din municipiul Câmpulung, bănuite de constituirea unor grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

9 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 57 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și jandarmi”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular