Ieri, „polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat 6 percheziţii domiciliare, 4 în judeţul Argeş şi două în judeţele Olt şi Ilfov, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, a informat Poliţia Argeş.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2019-2020, cei în cauză ar fi utilizat, fără drept, datele de identificare ale unor societăți comerciale ori şi-ar fi atribuit identități false, inducând în eroare mai multe persoane vătămate, încasând  numerar ori prin cont bancar, sume de bani reprezentând avansuri pentru servicii de transport ori vânzarea unor bunuri, pe care nu le-au prestat.

Valoarea prejudiciului este estimată la aproximativ 30.000 de lei.

După efectuarea percheziţilor, cinci persoane au fost aduse la sediul poliţiei, iar după administrarea probatoriului, un bărbat de 30 de ani, din Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”,a mai informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Azi, individul în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

sursa foto: arhivă Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here