„Poliţişti din cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează, azi, trei percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Argeş, la persoane bănuite de contrabandă cu amortizoare pentru arme de foc”, informează biroul de presă al Poliţiei Române.

„Acţiunea se desfăşoară în cadrul Operaţiunii poliţieneşti internaţionale Silencer 2020, în cooperare cu Poliţia Germană, în vederea scoaterii din circuitul ilegal a unor dispozitive interzise la deţinere (amortizoare de zgomot), introduse în România prin contrabandă calificată”, se mai arată în documentul citat.

Două dintre cele trei percheziţii au fost operate în judeţul Argeş: una la o locuinţă din Ştefăneşti, o alta la una din Piteşti.

La acţiunea poliţienească de azi participă mai mulţi agenţi şi ofiţeri din cadrul Poliţiei Argeş, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei şi beneficiază de suport de specialitate din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale, al Institutului Naţional de Criminalistică şi al luptătorilor SIAS din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

sursa foto: arhivă Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here