Pe Transfăgărăşan deszăpezirea drumului s-a încheiat. Acum are loc inspecţia finală dinaintea deschiderii

Date:

Share post:

Pe Transfăgărăşan, drumarii au încheiat operaţiunea de deszăpezire a drumului, atât pe versantul nordic, din judeţul Sibiu, cât şi pe cel sudic, din Argeş, a informat azi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Acum vreo două săptămâni mai rămăsese de deszăpezit doar ceva mai puţin de un kilometru şi jumătate de şosea, după cum am informat la momentul respectiv.

Azi a început inspecția pe Transfăgărăşan (DN7C) în vederea deschiderii circulației pe întreaga lungime a drumului, a mai anunţat CNAIR.

„Comisia de Revizie Specială, constituită în urma deciziei directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, condusă de directorul Direcției Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR SA, Florea Dascălu, controlează în acest moment dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranţei circulației și oferă toate condițiile pentru participanții la trafic.

Transfăgărăşanul este acum integral deszăpezit

În acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, am reușit să curățăm drumul cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, 1 iulie”, a comunicat compania de drumuri.

Cu toate acestea, oficialii CNAIR nu au avansat încă o dată exactă a redeschiderii traficului rutier pe toată lungimea Transfăgărăşanului. E foarte probabil, însă, ca acest lucru să se întâmple în weekendul următor, date fiind prognozele meteo favorabile, deocamdată.

Actualizare – Prefectul de Argeş Radu Perianu a anunţat, în această seară, că Transfăgărăşanul se deschide de mâine, 15 iunie.

sursa foto: CNAIR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Transportul public din Târgu-Mureş, adus în 2022, cu ajutorul banilor europeni (Preluare PressHub)

Târgu-Mureş, ultimul mare oraş din Transilvania în care transportul...

Cartea zilelor noastre: Același Daniel Silva

Plin de notorietate. Grație romanelor sale. Unu` mai palpitant...

Accident mortal la Valea Mare Pravăț

În urmă cu puțin timp, în localitatea Valea Mare...

Cum să decorezi brazi artificiali de lux ca un profesionist?

Cu totii ne dorim sa impodobim bradul perfect cu...

Un proxenet şi un negustor de cannabis, luaţi pe sus de poliţiştii de la Operaţiuni Speciale

Despre fenomenele traficului de droguri şi al traficului de...