Pe şoseaua Piteşti-Râmnicu-Vâlcea gropile se înmulţesc de la o zi la alta

Date:

Share post:

Dacă aveţi de gând să mergeţi cu maşina pe DN 7 Piteşti-Râmnicu-Vâlcea vă sfătuim fie să renunţaţi, deocamdată, fie să manifestaţi multă precauţie.

În niciun caz nu vă sfătuim să vă aventuraţi noaptea pe tronsonul de drum cu pricina, pentru că marcajele rutiere – acolo unde nu lipsesc de tot – sunt parţial şterse ori greu de observat.

În plus, pe porţiunea de drum cuprinsă între Bascov şi limita cu judeţul vecin, Vâlcea, gropile par a se fi înmulţit precum ciupercile, de la o zi la alta.

Aceasta în ciuda faptului că, în vara anului trecut, s-au astupat toate gropile şi au fost derulate o mulţime de lucrări de reparaţii a carosabilului.

Ceea ce poate vedea, însă, azi, oricine se aventurează pe drumul respectiv dovedeşte că reparaţiile respective au fost făcute de mântuială.

Practic, s-a reparat cu grijă ca lucrările respective să nu reziste mai mult de un sezon. Ca să mai fie de reparat şi în 2019, pesemne.

Imaginile alăturate nu au nevoie de niciun alt comentariu.

Demn de notat este că, deşi şoseaua arată ca după un bombardament, pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, DN 7 Piteşti-Râmnicu-Vâlcea nici măcar nu figurează pe lista drumurilor cu probleme.

Şi încă un lucru interesant: gropile au apărut ca nişte ciuperci după ploaie numai pe teritoriul judeţului Argeş. Mai departe, în judeţele Vâlcea şi Sibiu, carosabilul se prezintă în condiţii fie decente, fie foarte bune.

Numai în Argeş e plin de gropi.

Drumul naţional 7 Piteşti-Râmnicu-Vâlcea este parte a magistralei europene E 81 şi leagă Capitala de Nădlac (frontiera cu Ungaria), trecând prin Piteşti, Sibiu, Deva şi Arad.

Este al doilea cel mai circulat drum din România, după vestitul DN1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular