În această seară, bradul de crăcin va fi aprins la Mioveni, cu începere de la ora 18.00.

Acest moment va marca și startul celei de-a patra ediții a „Târgului de Crăciun”, târg pe care organizatorii, în speţă municipalitatea, şi-a propus să-l transforme într-o tradiţie locală.

„Copiii strânși în jurul bradului aprins vor avea parte de surprize dulci din partea Moșului, care va face un scurt popas în Centrul Civic, însoțit și de câteva personaje din povești, bine cunoscute și mult îndrăgite de copii precum Omul de zăpadă Olaf, Mickey și Minnie, Minionul BoB, Spiderman, Elful vesel și alte personaje.

În preambulul aprinderii bradului, mai multe grupuri de copii și reprezentanți ai bisericii ne vor introduce în atmosfera caldă a sărbătorilor, cu un scurt program de colinde.

Tot în această seară, ajutoarele lui Moș Crăciun vor lăsa câte un mic cadou și copiilor din celelalte cartiere ale orașului după cum urmează:

Făget – la fosta grădiniță, ora 16.45
Colibași – punctul de întâlnire Pleașa, ora 17
Racovița – punct de întâlnire capăt stație autobuz, ora 17
Clucereasa – punct de întâlnire la Grădiniță, ora 17
Colibași – punct de întâlnire Râul Doamnei, ora 17.15″, a anunţat azi primarul Mioveniului, dl Ion Georgescu.

Chiar dacă – deocamdată – micul târg de Crăciun de la Mioveni nu poate rivaliza cu târgurile similare din oraşe ca Sibiu, Cluj-Napoca sau Oradea, atmosfera promite să fie frumoasă la Mioveni, începând cu seara aceasta.

sursa foto: Facebook/Ion Georgescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here