Mâine după-amiază, la ora 17, la sediul organizaţiei judeţene Argeş a PNL va avea loc o întâlnire a primarilor liberali din judeţ cu unul dintre fruntaşii partidului la nivel naţional, dl Cristi Barbu (foto).

Acesta a fost primar al comunei teleormănene Suhaia, consilier personal al preşedintelui partidului, dl Ludovic Orban şi chiar secretar general adjunct al PNL.

Dl Barbu va sosi mâine la Piteşti ca „să ajute primarii (liberali – n.r.) din Argeş ce au sau doresc colaborări de finanțare cu: Ministerul Dezvoltării, CNI (Compania Naţională de Investiţii – n.r.), Comisia Națională de Prognoză etc”.

Toate bune şi frumoase, deşi e un pic surprinzător că până şi la PNL valorile se concentrează tot în Teleorman, ca şi la adversarii de la PSD.

Necazul e că, potrivit colegilor de la Evenimentul Zilei şi celor din presa din Teleorman, dl Cristian Barbu, cel ce vine la Piteşti să le explice aleşilor liberali cum stă treaba cu administraţia performantă, are la activ două condamnări penale.

Una pentru incompatibilitate (a fost mai bine de doi ani şeful propriei neveste), cealaltă pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Reamintim că la nivelul organizaţiei PNL Argeş există mari frământări şi nemulţumiri, generate de maniera în care liderul organizaţiei, dl Adrian Miuţescu (care e şi vicepreşedinte al PNL la nivel naţional), conduce destinele liberalilor argeşeni.

Detalii despre răzmeriţa primarilor liberali împotriva şefului lor, Adrian Miuţescu

sursa foto: Facebook/Cristi Barbu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here