Preşedintele PSD, dl Liviu Dragnea, a anunţat azi că partidul pe care îl conduce îl susţine în continuare pe dl Constantin-Florin Mituleţu-Buică, la şefia Autorităţii Electorale Permanente (AEP).

Anterior, se vehiculase ştirea că deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici urmează să fie propunerea PSD pentru postul călduţ, de şef al AEP.

Mai multe organizaţii neguvernamentale au protestat, însă, la aflarea veştii propunerii deputatului Drăghici ca şef al AER.

„Numirea unei persoane care este cercetată penal pentru fapte care au legătură cu utilizarea ilegală a fondurilor pentru subvenții primite de partide constituie un derapaj major și poate conduce la pierderea credibilității instituției”, au explicat şefii ONG-urilor respective.

Azi, liderul PSD a renunţat la a-l mai propune şef al AEP pe deputatul Drăghici, preferând să meargă pe mâna actualului secretar general al AEP, dl Constantin-Florin Mituleţu-Buică.

Potrivit declaraţiilor dlui Dragnea, deputatul Mircea Drăghici „a fost rugat să coordoneze campaniile partidului din 2019”. E vorba de campania pentru alegerile europarlamentare şi de cea pentru alegerile prezidenţiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here