Pe cine au urmărit emisarii lui Dinamo Kiev la meciul Hermannstadt-FC Argeş? Oare numai pe Paraschiv?

Date:

Share post:

Presa sportivă de la Bucureşti a consacrat, zilele trecute, spaţii ample unui eventual transfer al atacantului sibian Daniel Paraschiv la Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu fiind în criză de atacanţi. Însă, Dinamo Kiev îl au oare în vizor numai pe vârful lui FC Hermannstadt?

La meciul din etapa trecută, dintre FC Hermannstadt şi FC Argeş, jucat la Sibiu, pe stadion au fost prezenţi câţiva emisari ai clubului Dinamo Kiev, echipă unde antrenor e Mircea Lucescu.

Informaţia o avem din surse apropiate clubului din Sibiu, dar o confirmare există şi pa siteul oficial al lui FC Hermannstadt, acolo unde, pe lista cu jurnaliştii acreditaţi la meciul cu FC Argeş, figurează şi un uncrainean, Kyrylo Kryzhanovskyi, reprezentant al entităţii de presă fcdynamo.com.

Însă, fcdynamo.com e exact adresa de internet a site-ului oficial al echipei antrenate de Mircea Lucescu.

I-am întrebat, în scris, pe cei de la compartimentul de relaţii cu presa al clubului din Kiev ce interes i-a mânat spre Sibiu, la meciul gazdelor cu FC Argeş, dar n-am primit niciun răspuns.

Lista celro acreditaţi la masa presei la meciul Hermannstadt-FC Argeş; la poziţia 5, un emisar al lui Dinamo Kiev

Presa sportivă de la noi scrie că au venit pentru Daniel Paraschiv, golgeterul Sibiului, dar că acesta ar fi refuzat oferta ucrainenilor, din cauza faptului că ţara lor e supusă agresiunii armate a Rusiei. De asemenea, alţi câţiva fotbalişti (sud-americani, preponderent) ofertaţi de Dinamo Kiev au refuzat să meargă în Ucraina, din aceleaşi motive.

Echipa lui Mircea Lucescu e în criză de atacanţi. Potrivit site-ului oficial, Dinamo Kiev are în lot doar doi atacanţi. Doi puşti talentaţi, cu selecţii la naţionalele de juniori şi de tineret ale Ucrainei: Vladislav Vanat (21 de ani) şi Vladyslav Supryaha, de 23 de ani.

Cu doar doi atacanţi, şi aceia tineri şi neexperimentaţi, Dinamo Kiev nu poate lupta pentru toate obiectivele propuse

Cei doi sunt însă prea cruzi pentru ţelurile lui Dinamo Kiev (calificarea în grupele Champions League şi un parcurs european cât mai lung, plus toate trofeele interne) şi, oricum, e imposibilă lupta pe atâtea fronturi cu doar doi atacanţi.

Clubul ucrainean are nevoie mare de cel puţin doi atacanţi cu experienţă şi a încercat să-i aducă din Brazilia, dar fără succes. Aşa că, din câte se pare, ucrainenii au ales pista est-europeană.

Mai în glumă, mai în serios, un apropiat al clubului FC Hermannstadt ne-a spus că „dacă nu vrea Paraschiv la Dinamo Kiev, s-ar putea să vrea Garita al vostru. E bun, nu cred că s-ar face de râs”.

Trebuie însă să spunem că alte informaţii privind un eventual interes al lui Dinamo Kiev pentru atacantul lui FC Argeş Paul Arnold Garita nu avem, aşa că vă rugăm, luaţi informaţia de mai sus cu rezerva de rigoare. Cert e, însă, că Dinamo Kiev caută atacanţi de valoare, iar scouterii clubului ucrainean caută măcar unul în campionatul României.

surse foto: printscreen fchermannstadt.com, fcdynamo.com, Facebook/FC Hermannstadt, FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni a ratat promovarea în prima ligă de fotbal (foto/video)

CS Mioveni n-a reușit promovarea în prima ligă de...

Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, o nouă ediție, la Pitești, peste câteva zile

În perioada 28 mai-2 iunie, Teatrul Alexandru Davila din...

Ion Georgescu a revenit în funcția de primar al orașului Mioveni, a decis Tribunalul Argeș

Ion Georgescu, fost primar al orașului Mioveni, judecat în...

Ion Mînzînă: ”Și la Rătești suntem pe drumul cel bun. Modernizăm și DJ 702G” (galerie foto)

Drumul județean 702G Recea (intersecție autostradă A1) - Catanele...