Pe ce echipe ar trebui să pariezi în această toamnă? Top 3

Date:

Share post:

Pariurile sportive de astăzi se pot face chiar din propriul apartament. Nu mai trebuie să mergi la cel mai apropiat magazin de pariuri pentru a paria pe echipa ta preferată. În același timp, românii mai buni trebuie să evalueze cu atenție linia propusă pentru a găsi cea mai potrivită disciplină și potrivire pentru pariuri.

Jucătorii preferă să parieze pe un anumit campionat, iar turneele europene sunt cele mai populare. Dacă vorbim despre campionatul european de fotbal de top, atunci Premier League este considerată a fi așa. Campionatul Angliei a început la începutul lunii august și se va desfășura până la sfârșitul lunii mai, astfel încât jucătorii vor avea o mulțime de oportunități de pariere în această toamnă.

Site-ul de pariuri parimatch.ro oferă sute de piețe, astfel încât chiar și cel mai exigent parior va putea găsi un rezultat potrivit. Fiecare pariu următor poate aduce un câștig mare datorită limitelor largi și a cotelor mari.

Manchester United

Echipele care participă la campionat joacă 19 runde acasă și încă 19 runde în deplasare. Pentru o perioadă de 38 de runde, este posibil să se determine lideri și străini. Printre finaliști, se vor distribui bilete la campionatele europene de top, iar cei trei outsideri vor părăsi turneul, dând loc celor trei cluburi din divizia a doua. Campionatul dintre giganții

fotbalului englez este deținut de echipa Manchester United, care a devenit campioană de 20 de ori pe parcursul existenței ligii. Clubul are 12 titluri de FA Cup. Un club mai de succes în turneele acasă din Anglia pur și simplu nu există. Dacă vorbim de realizări internaționale, aici rezultatele echipei sunt mai moderate:

  • 1 trofeu Europa League;
  • 3 Cupe ale Campionilor.

Echipa a obținut cel mai mare succes în noul secol, când au fost luate Cupa LE și 2 din 3 trofee CC. În ultimii 30 de ani, Man Yu a câștigat 13 trofee acasă. În multe privințe, experții atribuie acest succes din ultimele decenii muncii depuse de antrenorul principal Alex Ferguson.

În noul sezon, echipa rămâne principala favorită a caselor de pariuri în cursa pentru trofeul Angliei. Echipa s-a întărit datorită lui Cristiano Ronaldo, care a reușit deja să se aclimatizeze în Foggy Albion.

Liverpool

Această echipă este unul dintre principalii rivali ai lui Man Yu în campionatul de acasă. Echipa deține 19 trofee ale turneului principal de fotbal din Marea Britanie și încă 7 FA Cup. În ultimii ani, clubul trece printr-o perioadă dificilă, deoarece a reușit să devină lider în Premier League o singură dată. Victoria a fost câștigată în turneul 19/20, când Jurgen Klopp a început să antreneze echipa.

Un singur trofeu îi desparte pe Liverpool de Mancunieni, așa că în ultimii ani confruntarea dintre cluburi a izbucnit cu o vigoare reînnoită. Apogeul puterii lui Liverpool a fost observat până în anii ’80, când echipa a luat 11 trofee interne și 4 cupe europene.

Arsenal

Echipa Londrei este pregătită să dea rezultate excelente în noul sezon. Arsenal are un record solid de victorii acasă, cu 13 trofee în Premier League și 14 FA Cup. Echipa nu are încă Cupa Campionilor, dar această nefericită omisiune poate fi corectată în sezoanele următoare.

Apogeul succesului echipei cade în anii 2000, când echipa a fost antrenată de Arsene Wenger. În anii nouăzeci și zero, clubul a câștigat 5 Cupe FA și 4 titluri de ligă. Echipa a reușit să atragă jucători talentați precum Bergkamp, ​​​​Henry și mulți alții.

În același timp, ultima finală din Cupa Campionilor cu participarea echipei a fost în 2006. Acum Arsenal are ambiții solide pe care echipa va trebui să le realizeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni, debut cu stângul în play-out: 0-3 în deplasare, cu FCU Craiova (Mititelu)

CS Mioveni a jucat slab în această seară şi...

„Urmuz”, aplaudat la el acasă

Sâmbăta trecută, la Centrul de Cultură și Arte "George...

Ce trebuie să ştiţi şi să faceţi dacă aveţi maşina asigurată la Euroins

Zilele trecute, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras...

La Slatina, cea mai mare şaorma din România: 37 de kg

Doi bucătari de la şaormeria Manuel din Slatina au...

Târg de flori în parcul Lunca Argeşului, cu ocazia Simfoniei Lalelelor

Un târg de flori, similar celor din anii precedenţi,...