Patru comune muscelene, plus jumătate din Câmpulung, fără apă de 24 de ore

Date:

Share post:

De ieri de la prânz, o avarie gravă la sistemul de alimentare cu apă potabilă a oraşului Câmpulung Muscel a lăsat cam jumătate din oraş fără apă. Cel mai grav suferă cartierul Grui, care nu dispune, în proximitate, de prea multe surse alternative de apă potabilă.

În afară de oraşul Câmpulung, alimentarea cu apă a fost sistată şi în comunele Bughea de Jos, respectiv de Sus, Albeştii de Muscel şi Schitu Goleşti.

„Vã comunicãm faptul cã, în aceastã dimineaţă, a apărut o avarie la conducta de alimentare a rezervorului Grui-Măgura… Echipele noastre de intervenţie au început deja toate operaţiunile necesare remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create şi vã mulţumim pentru înţelegere”, a transmis, printr-un comunicat de presă, operatorul local de profil Edilul SA Câmpulung.

Din informaţiile noastre, avaria a fost remediată, în cursul acestei dimineţi, dar conducta care se spărsese, iniţial, s-a fisurat din nou, aşa că, în continuare, localităţile menţionate nu au încă apă curentă.

Cei de la Edilul Câmpulung nu au putut indica un termen până la care avaria să poată fi remediată. Foarte probabil, de vină este vechimea conductelor de alimentare cu apă, a căror durată normată de funcţionare a expirat de mult.

Deocamdată, pompierii de la ISU Argeş asigură furnizarea apei potabile către populaţia afectată, cu ajutorul cisternelor.

În imaginea de sus, pompierii de la detaşamentul din Câmpulung al ISU Argeş, furnizând apă în cartierul Grui din Câmpulung, în această dimineaţă.

Actualizare – În această seară, lucrurile încep să se rezolve, treptat. Apa a început să fie furnizată în Câmpulung,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni, debut cu stângul în play-out: 0-3 în deplasare, cu FCU Craiova (Mititelu)

CS Mioveni a jucat slab în această seară şi...

„Urmuz”, aplaudat la el acasă

Sâmbăta trecută, la Centrul de Cultură și Arte "George...

Ce trebuie să ştiţi şi să faceţi dacă aveţi maşina asigurată la Euroins

Zilele trecute, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras...

La Slatina, cea mai mare şaorma din România: 37 de kg

Doi bucătari de la şaormeria Manuel din Slatina au...

Târg de flori în parcul Lunca Argeşului, cu ocazia Simfoniei Lalelelor

Un târg de flori, similar celor din anii precedenţi,...