Ştefan Mandache, un întreprinzător din Suceava, patron al lanţului de restaurante „Spartan”, a demonstrat, azi, că şi în ţara noastră se pot face autostrăzi.

Dl Mandache a construit un metru de autostradă în doar 7 ore, folosindu-se de o echipă de numai 17 muncitori.

„Demonstraţia” a costat în jur de 4.500 de euro. Mai ieftin, spre exemplu, decât a lucrat vestita firmă americană Bechtel, pe niciodată terminatul şantier al autostrăzii Transilvania.

Acest metru de autostradă va fi inaugurat în data de 15 martie la ora 15, când ar urma să se desfășoare și un protest național față de lipsa de autostrăzi din Moldova, singura provincie istorică românească unde nu s-a făcut, de 30 de ani, niciun km de autostradă.

„Practic, am demonstrat că în șapte ore se face un metru de autostradă. Dacă există voință și bani, chiar și un singur om poate face o autostradă fără nicio problemă.

România are bani. Chiar și pentru două autostrăzi, dar ni se spune să stăm liniștiți că, până în 2027, o să avem autostradă. Mi se pare absurd să mai treacă încă o generație, iar noi să continuăm să pierdem ani din viață la volan.

Nu vreau ca demersul meu să fie catalogat drept un semnal de alarmă pentru că, semnalul a fost dat deja de morții nevinovați pe șosele. Prin acest manifest mă expun total și îmi asum consecințele”, a declarat dl Mandachi, pentru site-ul News Bucovina.

Articolul celor de la News Bucovina poate fi citit accesând link-ul de mai jos:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/243956/primul-metru-de-autostrada-din-moldova-a-fost-deja-construit-in-judetul-suceava-de-stefan-mandachi-proprietarul-retelei-spartan-in-sapte-ore-am-demonstrat-ca-se-poate-face-un-metru-de-autostrada-ac

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here