După cum am informat alaltăieri, importante forţe poliţieneşti au operat 16 percheziţii imobiliare, la adrese din Argeş, dar şi din Capitală şi din judeţele Ilfov, Buzău şi Ialomiţa, pentru a destructura o reţea de presupuşi contrabandişti de tutun.

Capii reţelei par să fi fost doi bărbaţi din oraşul Ştefăneşti, are ar fi cumpărat tutun, l-au prelucrat, au făcut ţigări din el şi au vândut „marfa” pe piaţa neagră, către câţiva „angrosişti”, care au vândut, la rându-le, ţigările online.

„În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1.000 de kilograme de tutun, peste 10.000 de euro, 4 maşini de tocat, butoaie cu glicerină vegetală, telefoane mobile şi mijloace de calcul, precum şi documente cu valoare probatorie.

13 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, doi bărbați, de 61 și 60 de ani, ambii din Ștefănești, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar față de o femeie de 34 de ani, din Ștefănești, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Valoarea prejudiciului a fost stabilită la aproximativ 1.000.000 de lei, constând în acciza datorată bugetului de stat…

… Cei doi bărbați reținuți au fost prezentați în fața instanței de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar instanța a dispus cercetarea sub măsura arestului la domiciliu”, a transmis azi biroul de presă al Poliţiei.

sursa foto: Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here