Asemeni fiecăruia dintre dumneavoastră, de azi încolo ne vom pregăti şi noi să întâmpinăm aşa cum se cuvine sărbătoarea Învierii domnului nostru Isus Cristos.

Săptămâna premergătoare Paştilor, probabil aţi observat acest lucru, am adoptat un ritm de lucru mai lejer, mai „pacifist”, adaptat contextului Săptămânii Patimilor.

Am amânat câteva subiecte pentru zilele de după sărbători, fără a însemna, însă, că am abandonat vreunul. Vom reveni cu ştiri şi articole, de marţi încolo, în ritmul şi în stilul cu care v-am obişnuit.

Având în vedere că ne aflăm la finalul Săptămânii Patimilor, ne cerem iertare acelora dintre dumneavoastră pe care articolele noastre nu i-au mulţumit sau chiar i-au dezamăgit. Vă putem promite că vom încerca, după Paşti, să fim cât de corecţi, de echidistanţi şi de echilibraţi vom putea.

Profităm de ocazia Sărbătorilor Pascale pentru a ura fiecăruia dintre dumneavoastră, cei care ne citiţi, mai mult sau mai puţin consecvent, să aveţi parte de nişte sărbători tihnite, în linişte şi pace.

Cristos a înviat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here