„Dispariție subită de pe lista PSD pentru europarlamentare: fosta favorită a lui Liviu Dragnea, Cătălina Ștefănescu (30 de ani), a fost eliminată la insistențele actualei iubite a liderului PSD, Irina Tănase (26 de ani). Gelozia bate doctrina!”, au titrat, ieri, colegii de la ziaristii.com

Într-adevăr, Cătălina Ştefănescu (foto, în dreapta), una dintre persoanele apropiate preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, figura pe lista de candidaţi a partidului pentru alegerile europarlamentare din mai 2019, conform informaţiilor vehiculate de presa de la Bucureşti.

Duduia devenise, la recomandarea lui Liviu Dragnea, cel mai tânăr deputat din Parlamentul României, în 2012, la numai 24 de ani.

Cătălina Ştefănescu nu şi-a ascuns dorinţa de a candida la europarlamentare şi, la un moment dat, părea, cum spune, în cărţi.

Antipatia Irinei Tănase (în stânga imaginii), iubita lui Liviu Dragnea, i-a barat, însă, drumul spre Bruxelles.

Studentă şi la Moscova, şi la Bucureşti, simultan

Victor Ponta, fostul premier și șef al PSD, care cunoaște multe din trecutul actualului lider al partidului, a dezvăluit că, în timpul guvernării USL (PSD-PNL, n.r.), Liviu Dragnea „îl batea la cap pe George Maior” să o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI.

„Tot explica că…. știe rusește, că a studiat la Moscova”, a scris Ponta pe Facebook, au mai notat cei de la ziaristii.com

interesant e că, potrivit CV-ului său de pe site-ul Camerei Deputaţilor, Cătălina Ştefănescu a studiat la Institutul Puşkin din Moscova nu mai puţin de 11 ani, între 2001 şi 2012.

Să fii student deja la 13 ani, nu contează unde, adică să începi facultatea înaintea liceului, iată o performanţă rareori văzută.

Şi mai interesant e că, în perioada în care învăţa de zor la Moscova, dra Ştefănescu şi-a mai luat şi o licenţă în „limbi şi literaturi străine” (nu precizează care limbi, nici care literaturi), la Universitatea din Bucureşti, între 2007 şi 2010.

Başca un master la SNSPA, între 2010 şi 2012.

Greu de presupus că a făcut, în acest timp, naveta de la Moscova la Bucureşti. Biletele de avion la Aeroflot nu-s chiar aşa de ieftine.

Potrivit aceluiaşi CV, prin nu se ştie ce minunăţie, dra Ştefănescu a mai reuşit şi performanţa de a lucra (între 2010 şi 2012), pentru o societate pe nume Agroconstruct SRL. Tot în timp ce asuda învăţând ruseşte la Moscova.

sursa foto: ziaristii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here