În zorii zilei de azi, un incendiu de o violenţă rar întâlnită a izbucnit în incinta restaurantului „Old House”, din centrul oraşului Curtea de Argeş.

Forţa incendiului a fost serios potenţată de lemnul omniprezent ca material de construcţie al localului, după cum arată pompierii de la ISU Argeş, într-o informare de presă.

„Intervenția (pompierilor – n.r.) a fost dificilă din pricina cantității mari de material combustibil (preponderent lemn) din care era construit localul, amplasării acestuia – cu posibilități reduse de amplasare a autospecialelor de intervenție și presiunii reduse a apei din rețeaua de hidranți”.

Totuşi, aceste lucruri explică violenţa cu care flăcările au mistuit restaurantul, dar nu şi cauza de la care a pornit incendiul.

Pompierii au stabilit-o, însă, repede: „Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs la motorul electric al unei hote”.

În urma incendiului au ars acoperișul localului pe o suprafață de aproximativ 250 mp, tavanul, dar și bunuri din interior (mobilier, ustensile de bucătărie etc), în valoare de cel puţin câteva zeci de mii de lei,

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here