Din 15 iunie, se estimează deschiderea jocurilor de noroc (cazinourile, sălile de pariuri şi toate sălile de jocuri de noroc), conform lui Sorin Constantinescu, consilier guvernamental în domeniu.

Între timp, de când s-a instaurat coronavirusul în România, statul plăteşte zeci de milioane de euro pe şomajul tehnic angajaţilor din sălile de păcănele.

„Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul… Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive.

Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează.

Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!”, a declarat Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here