Una dintre cele mai optime solutii din industria de constructii este sistemul de pardoseli Ucrete, pe care expertii il recomanda in mod deosebit in domeniul alimentar. Aceste suprafete indeplinesc toate cerintele International Food Standards (IFS), nu capteaza mirosurile, nu contamineaza si au o rezistenta sporita la socuri termice, la umiditate constanta, dar si la trafic intens. Aceste pardoseli variaza din punct de vedere al grosimii si detin Certificatul Eurofins Indoor Air Comfort Gold datorita emisiilor scazute.

Daca trebuie sa amenajezi o bucatarie industriala, o cantina, un spatiu de preparare si de productie, o zona de tratare si conservare, o camera frigorifica, o spalatorie, o distilerie, un spatiu pentru imbutelierea apei minerale sau un spatiu de procesare a pestelui sau a vanatului, pardoselile Ucrete TZ reprezinta alegerea perfecta. Iata!

Rezista chiar si 40 ani in medii agresive de lucru

Rezistenta este o constanta a pardoselilor Ucrete TZ, care au o durata de viata de pana la 40 de ani, in conditii de utilizare agresiva. Mediul de lucru caracteristic bucatariilor industriale poate deteriora in foarte scurt timp suprafetele clasice, provocand daune irevocabile. Atunci cand vine vorba de sistemul Ucrete, performanta este o garantie.

Pardoselile Ucrete TZ fac fata cu biro socurilor termice puternice si raspund cu succes sarcinilor de greutate. De la grasimi si uleiuri, pana la acizi puternici si substante alcaline, aceste suprafete sunt menite sa reziste fara efecte negative, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli care ar suferi o degradare completa, cum ar fi cele pe baza de rasini. Sunt sigure, curate si usor de intretinut.

Au o grosime care variaza de la 4 mm la 12 mm

Un diferentiator important al pardoselilor de tip Ucrete TZ este rezistenta completa, ce se manifesta la temperaturi extreme. Daca o suprafata de 4 mm rezista la +70 de grade C si la temperaturi de congelare de pana la -15 grade C, grosimea de 12 mm permite o rezistenta sporita la peste 130 de grade C si la o temperatura de congelare de pana la – 40 de grade Celsius. Cea mai solicitata in aplicatiile practice, aceasta grosime optima a pardoselii vine cu doua beneficii suplimentare: suporta scurgerile ocazionale cu temperaturi ce pot ajunge la 150 de grade Celsius, si permite curatarea completa cu aburi.

Este o solutie excelenta pentru bucatariile industriale, unde prepararea mancarii creeaza un mediu de lucru agresiv.

Mentin cele mai ridicate standarde de igiena

Aceste suprafete sunt deosebite si din acest punct de vedere: asigura igiena. In conformitate cu normele in vigoare, poti obtine o igienizare completa a spatiului chiar si in conditii de activitate zilnica. Pardoselile Ucrete TZ se curata usor, nu necesita eforturi speciale de ingrijire, rezista cu brio factorilor externi agresivi si, in plus, detin Certificatul Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru emisii scazute. Pentru a indeplini toate cerintele International Food Standards (IFS), ai nevoie de acest tip de pardoseala.

Reprezinta o baza sigura pentru cele mai moderne conditii de lucru, nu contamineaza si nu prezinta miros. Specialistii descriu procesul de ingrijire prin comparatia cu otelul inoxidabil, pentru ca se curata la fel de repede ca acesta.

Pardoseli Ucrete TZ de la Pardoseliindustriale.ro: pret bun, calitate fara compromis

Daca vrei sa faci o investitie sigura, mergi pe mana celor de la Pardoseliindustriale.ro. Ai toate motivele: o echipa bine pregatita care executa lucrarile de implementare a pardoselilor, materiale rezistente, dar si profesionalism dovedit in peste un deceniu de activitate. Ai incredere in aceste pardoseli industriale de exceptie.

Alege pardoseli Ucrete si te bucuri de avantaje.

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here