După ce primăria din Pitești a anunțat că garajele de pe strada Traian, foarte multe dintre ele amenajate ilegal, vor fi dărâmate, au început să apară și roadele. În locul celor 13 construcții improvizate, s-au amenajat 21 de locuri de parcare moderne, fapt care ajută la modernizarea aspectului municipiului.

De asemenea, zona în care s-au pus bazele locurilor de parcare a fost curățată, igienizată și dotată cu un spațiu special pentru depozitarea gunoiului, așa cum au cerut locuitorii. Municipalitatea a transmis că în următoarele zile parcarea modernă va fi marcată, dacă vor fi condiții bune din punct de vedere meteorologic.

Dincolo de faptul că vor exista mai multe locuri de parcare, ceea ce reprezintă cu adevărat un beneficiu este aspectul care se dă acum orașului.

Modernizare și schimbare pentru piteșteni – asta se promite de acum înainte din partea conducerii locale, având în vedere că societatea în care trăim se schimbă ea însăși cu rapiditate și impune menținerea pasului în toate domeniile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here