Pandemia-n România: ziua şi mia. Argeşul, pe locul II pe ţară, după Bucureşti la numărul de noi infectări

Date:

Share post:

Din păcate, pandemia de coronavirus (Covid-19) din ţara noastră nu dă defel semne că ar regresa. Dimpotrivă, cifrele sunt tot mai rele, de la zi la zi.

Alaltăieri, am consemnat depăşirea pentru prima dată a pragului de 1.000 de cazuri noi de infectare, depistate în 24 de ore, cu 1.112 cazuri.

Azi avem raportate de autorităţi cu şapte mai multe: 1.119. Alţi 24 de români suferind şi de alte boli, dar infectaţi şi cu Covid-19, au murit de ieri până azi.

Pe lângă cei 1.119 români infectaţi în ultimele 24 de ore, la retestări, alţi 470 (42 de la noi din judeţ) au fost confirmaţi infectaţi.

Tabloul sumbru conturat de cifrele de mai sus se regăseşte, în culori încă şi mai sumbre, şi la nivelul judeţului Argeş: cu 101 cazuri noi de infectare, judeţul nostru ocupă, din acest punct de vedere, primul loc pe ţară.

Niciun alt judeţ nu a raportat cifre de infectare de peste 100. Toate au raportat între un caz (Satu Mare) şi 70 de cazuri (Dâmboviţa). Doar Capitala a avut, în ultimele 24 de ore, mai multe cazuri decât Argeşul: 105.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular