Pădurea Trivale, subiect fierbinte pe agenda politică locală. Mihai Coteţ (PNL), ultimul interesat

Date:

Share post:

În ultimele zile, după cum mai arătat într-un articol publicat în această seară, pădurea Trivale a devenit un subiect fierbinte pe agenda politicienilor locali.

După luarea de poziţie a consilierului PNL Răzvan Şerbănoiu, vă invităm să o citiţi şi pe cea a colegului dumnealui de partid, Mihai Coteţ. Şi de această dată, sublinierile ne aparţin.

„Observ cum aleși locali care au mai mult decât de un mandat la activ au devenit brusc interesați de soarta pădurii Trivale, brusc interesați de ceea ce își doresc cetățenii, brusc deschiși la dialog, după ce zeci de ani nu au mișcat un deget, nu au inițiat o singură dezbatere.

În toți anii aceștia, trei sferturi din pădurea Trivale a fost retrocedată!!! Trei sferturi din pădurea care nu a aparținut niciodată, nimănui, e privată!!! De doi ani de zile noi, cei de la PNL, am făcut toate demersurile necesare pentru a reuși să păzim pădurea de interesele imobiliare și defrișările masive pe care nimeni nu și le asumă.

Exact în momentul în care suntem la un pas de declararea pădurii drept arie protejată, celor de la PSD li s-a deschis apetitul pentru dezbatere, adică… pentru a amâna, pentru a tărăgăna, pentru a lungi cât mai mult posibil rămânerea pădurii la cheremul băieților deștepți.

Noi am fost cât se poate de clari în privința a ceea ce ne dorim și am argumentat. PSD vrea să mai așteptăm, să mai analizăm, insinuând că am putea prelua cu titlu de pădure parc peste 300 și ceva de hectare.

Administrația de până acum nu a fost capabilă nici măcar să pregătească un teren pentru un parc industrial, atâția zeci de ani!

Ne putem permite acum luxul unui examen de competență care nu a fost trecut niciodată? Nu, pentru că e vorba despre pădurea piteștenilor. Și pentru că trăim și așa într-un oraș super-betonat.

De aceea vrem arie protejată și vrem zonă de pădure parc pentru 50 de hectare pentru care oricum va trebui să facem un efort bugetar pentru a le întreține”, e mesajul dlui Mihai Coteţ, publicat pe pagina dumnealui de Facebook.

CITIŢI AICI ŞI RĂBUFNIREA NERVOASĂ A PRIMARULUI DE CUVÂNT, PE ACEEAŞI TEMĂ, A PĂDURII TRIVALE.

sursa foto: Facebook/Mihai Coteţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Ion Mînzînă: ”Și la Rătești suntem pe drumul cel bun. Modernizăm și DJ 702G” (galerie foto)

Drumul județean 702G Recea (intersecție autostradă A1) - Catanele...

FC Argeș, veste foarte bună: a plecat Mihai Foamete. Una și mai bună: în locul său a venit Dănuț Coman

Mihai Foamete (foto), președintele Consiliului Director al clubului FC...

Laptele: prieten sau dușman? De ce să nu excluzi lactatele din alimentația ta

Laptele și produsele lactate fac parte din alimentația multor...

Gheorghe Zamfir, în concert vineri seară, în Piața Primăriei din Pitești

Maestrul naiului Gheorghe Zamfir va concerta vineri seară, de...