Inainte de a pleca in vacante, romanii rezerva BMW Seria 3 de pe site-ul companiei Premierrentacar.ro, sa fie siguri ca vor avea o calatorie de vis pana la destinatie.

Serviciile de inchiriere masini sunt din ce in ce mai solicitate, fiindca oamenii isi fac calcule si decid in functie de beneficiile pe care le au de a folosi o masina de inchiriat in locul celei personale.

Masina personala nu este la fel de luxoasa si de spatioasa, cum sunt cele ale marilor companii de inchirieri masini. Unii au cumparat o masina in scop gospodaresc sau comercial (transport marfa, piata). Ea este facuta sa reziste pe distante scurte, nu pentru un drum lung de mii de kilometri.

Supunerea masinii personale la astfel de tratamente inseamna uzura anumitor piese, inlocuirea lor, ducerea masinii la atelierele de reparatii dupa concedii repetate petrecute in acest ritm.

Masina inchiriata protejeaza masina lasata acasa in garaj de uzura. Flota companiei are la dispozitie specialisti care se ocupa de intretinere, iar romanii ar putea sa faca astfel de calcule.

Plecarea in concediu cu masina inchiriata inseamna:

-alegeri pretentioase. Cine are acasa o Dacie, are posibilitatea sa aleaga Audi Q7 de pe site sau BMW Seria 3 si experienta va fi cu totul alta.

-masina inchiriata pastreaza masina de acasa in stare buna, aceasta este o strategie prin care se poate impiedica uzura autoturismului personal.

-in cazul in care a expirat polita de asigurare a autoturismului proprietate personala, cele ale companiei de inchiriat au mereu toate asigurarile si impozitele la zi, prin alegerea lor se evita plata unei amenzi uriase si penalizari.

Indiferent in ce zona a tarii ar locui, chiar turistii din strainatate pot rezerva o masina de lux de pe site-ul companiei foarte simplu. Ei au la dispozitie urmatoarele instrumente:

  1. Telefonul. Un apel la numarul afisat pe site inseamna reducere de pret, fiindca reprezentantii companiei s-au gandit sa ii recompenseze in acest mod pe clientii care suna pentru o rezervare si pe cei care platesc cash.

Rezervarea telefonica se face rapid, in 3-4 minute, timp in care clientul spune ce masina doreste si care este perioada inchirierii.

Daca nu se afla in fata site-ului si nu poate vedea pozele masinilor si nici marcile lor, este suficient sa spuna asteptarile pe care le are de la masina pe care doreste sa o inchirieze si va fi ajutat sa o rezerve pe cea care corespunde 100% exigentelor sale.

La aceasta metoda pot recurge cei care nu au competente digitale.

  • Formularul online care conduce direct la masina aleasa si permite rezervarea. Toate strategiile de rezervare sunt urmate de comunicarea transparenta a preturilor, fapt care merita apreciere. Oamenii stiu de la inceput ce suma au de dat, fiind mentionata inclusiv valoarea garantiei masinii respective.
  • Prin trimiterea unui e-mail in care se specifica datele problemei.

Sistemul flexibil de rezervare si de plata reuseste sa sporeasca numarul clientilor care in cazul unui sistem rigid s-ar simti nedoriti si ar renunta la incercarea de a avea relatii contactuale cu aceasta companie.

De exemplu, pentru oamenii obisnuiti sa achite cash bunurile si serviciile comandate ar insemna o excludere a lor, o lipsa de respect, sa fie obligati sa achite online serviciile.

La fel s-ar simti si clientii care utilizeaza frecvent cardul pentru platile online.

Plierea pe nevoile si preferintele clientilor explica locul fruntas in topul celor mai buni furnizori de servicii de inchirieri masini pe care il ocupa compania Premierrentacar.

In cazul in care soferul intampina probleme pe drum, i se acorda asistenta rutiera sa ajunga la destinatie.

Persoana care inchiriaza o masina trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  1. Sa detina permisul de conducere auto de 12 luni.
  2. Sa aiba peste 21 de ani, varsta responsabilitatii depline.

Masina poate fi preluata la orice ora din zi si din noapte, fiindca este cineva pregatit sa puna la dispozitia clientilor masina rezervata.

In luna august sunt planificate cele mai multe concedii, fiindca nu mai este asa de cald si preturile nu sunt la fel de ridicate ca in iunie-iulie.

Cei care doresc sa rezerve o masina de lux pot face acest lucru inainte, daca doresc sa fie disponibila la data plecarii in vacanta.

Flota moderna si valoroasa a companiei poate pune la dispozitia celor care au nevoie de o masina mai mare, un microbuz confortabil cu 9 locuri. Exista doua asemenea masini incapatoare in flota companiei. O alta oportunitate atractiva o reprezinta serviciul de inchiriere a masinii cu sofer, cei din masina declinandu-si in acest fel responsabilitatea condusului.

Masinile Premierrentacar.ro sunt pregatite atent pentru plecarea in cursa, iar calatoria cu ele decurge fara peripetii, daca soferul conduce atent.

Totul este gandit ca oamenii sa se bucure de vacanta, sa ajunga in zona aleasa repede si in conditii de confort maxim.

Masinile sunt curate si aerul din ele de cea mai buna calitate, pe scaune se pot aseza fara grija si persoanele care poarta imbracaminte alba.

La coborarea din masina, dupa 7-8 ore de mers corpul nu se resimte, fiindca scaunele sunt moi si suficient de mari, iar pasagerii au suficient loc sa isi intinda picioarele.

La alegerea unei masini pentru distante lungi trebuie avute in vedere toate aspectele, altfel dupa cele 8 ore de mers, va trebui o zi de recuperare si apoi vor incepe vizitele si distractia.

Romanii merg pe principiul „Totul sau nimic” si bine fac, fiindca daca tot au strans bani pentru concediu si masina rezervata pentru a asigura mobilitatea trebuie sa fie una de lux.

sursa foto: bmw.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here