După ce preşedintele partidului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat ieşirea de la guvernare a formaţiunii, o vânzoleală browniană a cuprins micul partid de 4%.

Şi la nivel central, acolo unde moş Meleşcanu a „acceptat” să fie ales preşedinte al Senatului din partea PSD, dându-i cu tifla lui Tăriceanu, dar şi la nivel de judeţe.

O bună parte dintre aleşii ALDE au ales să rămână în funcţii, deşi partiduleţul a părăsit guvernarea.

E şi cazul judeţului Argeş: preşedintei organizaţiei judeţene, dna Simona Brătulescu (în imagine, care e şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean), nici prin cap nu-i trece să renunţe la „coledzi”.

Ba mai mult, a dat şi poruncă aspră, ca nu care cumva vreun membru ALDE să părăsească funcţiile: „Este decizia mea, ca președinte de filială, ca toată lumea să rămână pe poziții… Este decizia mea și mi-o asum”, ar fi spus, răspicat, dna Brătulescu.

Precizăm că preşedintele ALDE, dl Tăriceanu, a spus că orice membru al ALDE care va accepta vreo funcţie oferită de PSD urmează să fie exclus din partid.

Deocamdată, a fost exclus doar venerabilul bunic Teodor Meleşcanu. Acestuia, însă, nu prea pare a-i păsa: la câte partide a schimbat, mai schimbă încă unul.

sursa foto: Facebook/Simona Brătulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here