Compatriotul nostru Attila Bertici, din Satu-Mare, cel care, alături de soţia sa, Kinga, a ajuns, în ziua de 9 ianuarie, în premieră cu o maşină Dacia, în cel mai friguros loc locuit de pe planetă (Oymyakon, Siberia, Federaţia Rusă), s-a lansat, recent, în afaceri cu automobile.

Concret, dl Bertici şi-a deschis o firmă care vinde maşini rulate, aduse din ţările vest-europene. Vânzările au loc la sediul parcului auto al firmei, situat în satul Petin, de lângă Satu-Mare.

Având în vedere că Dacia Duster care a fost prima maşină Dacia din istorie care a atins polul mondial al frigului fusese botezată de soţii Bertici cu apelativul Neo, firma celor doi se numeşte Neo Cars.

Oferta de vehicule a firmei Neo Cars a lui Attila Bertici poate fi consultată pe contul de Facebook al firmei, la adresa: https://www.facebook.com/pg/NeoCarsRomania/posts/?ref=page_internal

N-o să intrăm aici în detalii privind preţuri, condiţii de plată/creditare etc.

Soţii Bertici, împreună cu directorul general al Daciei, Christophe Dridi, după sosirea din aventura hibernală siberiană

Spunem doar că, cine merge să cumpere o maşină, oricare va fi fiind ea, de la Neo Cars Satu-Mare, nu riscă să aibă niciodată surprize de genul kilometri daţi înapoi cu sutele de mii, maşini cu daună totală prin Germania, reparate şi vândute ca noi şi alte asemenea ţepe cu care samsarii din domeniu şi-au „obişnuit” clienţii.

sursa foto: Facebook/Neo Cars Satu-Mare, Attila Bertici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here