Omenie la înălţime: o stewardesă i-a oferit sandvişul ei unei băbuţe care n-avea bani să-şi cumpere unul

Date:

Share post:

Dl Marius Simionică, un bucureştean, fost subofiţer de armată, care lucrează de câţiva ani în Regatul Unit, a asistat şi ulterior, a povestit, pe contul său de socializare, o scenă cum nu se văd prea multe, în ziua de azi.

Întâmplarea s-a petrecut într-un zbor al companiei aviatice low-cost Wizzair, care efectua cursa Birmingham-Bucureşti.

„Pe rândul 37A stă o doamnă de vârsta a treia, care privea cum oamenii îşi cumpărau sandvişuri şi altele. La un moment dat se ridică, merge în spate (eu în general stau pe ultimul loc) şi, timidă, întreabă cât costă un sandviş.

I se răspunde că 4 euro…se întoarce la locul ei şi se caută prin buzunare”, povesteşte dl Simionică.

Bătrânica a reaalizat, probabil, că fie nu are bani pentru un sandviş, fie i s-a părut prea mult să plătească aproape 20 de lei pentru unul.

„La scurt timp după aceea, o stewardesă zâmbitoare s-a apropiat de femeia mai în vârstă şi i-a oferit un sandviş. Nu era un produs din oferta companiei ci, cel mai probabil, propriul pachet al însoţitoarei de zbor… la două minute distanţă (stewardesa – n.r.) îi aduce şi un pahar de apă”, a mai povestit dl Simionică.

Gabriela Roşu, o stewardesă cu suflet mare

Acea femeia absolut remarcabilă, care a demonstrat, în numai două minute, ce înseamnă să fii OM, se numeşte Gabriela Roşu.

E din Cluj-Napoca, a fost handbalistă de performanţă, iar de cîţiva ani, de când s-a mutat în Capitală, lucrează pentru compania aeriană maghiară Wizzair.

În rest, vorba compatriotului nostru (în imaginea de sus, într-un selfie cu Gabriela Roşu) care a făcut publică întâmplarea descrisă mai sus, „lumea e făcută din gesturi mici, nu din vorbe mari”.

sursa foto: Facebook, Cluj Today

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular