Reproducem mai jos câteva fragmente dintr-un articol publicat alaltăieri, de cunoscutul jurnalist Cristian Pantazi, pe site-ul www.g4media.ro

E vorba aici de o radiografie chirurgicală, fără anestezie, a realităţilor din ultimele trei decenii din judeţul vecin, Olt, acolo unde grozăviile de la Caracal au făcut deja înconjurul lumii.

Citiţi textul dlui Pantazi şi comparaţi realitatea pe care el o devoalează, în Olt, cu cea din judeţul Argeş. Asemănările nu-s puţine; probabil, astfel de asemănări se găsesc în majoritatea judeţelor României.

Pentru ele, trebuie să „mulţumim” PSD-ului şi partiduţelor-complice, care i-au stat la remorcă în toţi aceşti ani, în frunte cu ALDE şi cu UDMR.

„Eșecul instituțiilor în cazul crimelor din Caracal s-a produs într-un județ ținut captiv timp de 30 de ani de PSD prin intermediul unor clanuri politice care și-au întins influența în marile instituții ale statului.

Familiile StănescuIordacheCiocan și Vâlcov sunt cele care stăpânesc politic și administrativ județul Olt din anii 2000. Toți PSD-iști. Înaintea lor, alți PSD-iști au controlat județul în anii 90, cu o scurtă întrerupere în 2004-2008.

Clanurile sunt conduse un milițian cu BAC-ul luat la 50 de ani, un specialist în tractoare, un inginer cu Dreptul făcut la 42 de ani.

Ei au preluat județul Olt de la familiile Ceaușescu-Bărbulescu și l-au transformat într-un fief al corupției. Cu sprijinul lui Liviu Dragnea, și-au proiectat puterea în Justiție și au luat în stăpânire instituții care gestionează miliarde de euro”.

Continuarea articolului citat, semnat de Cristian Pantazi, o puteţi citi accesând link-ul de mai jos:

sursa foto: www.G4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here