Ieri au expirat cele 30 de zile de arest la domiciliu pentru patroana Florăriilor „Olga”, Olga (Gherghina) Panaete, reţinută pentru că ar fi cerut şi primit diverse sume de bani pentru a înlesni fie promovarea examenului pentru permis auto (în trei cazuri), fie angajarea într-o instituţie publică, într-un altul.

Magistraţii de la secţia Penală a Tribunalului Argeş au dispus, însă, ca dna Panaete să mai rămână încă 30 de zile în arest la domiciliu.

De ce a fost arestată Olga Panaete

Iniţial, dna Panaete a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile, însă, ulterior, la recurs, magistraţii au dispus să fie arestată la domiciliu.

În dosarul în care dna Panaete este acuzată au fost citate ca martori câteva nume ale judeţului, inclusiv un fost preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Nume cu greutate în dosarul Olgăi Panaete

Extras din decizia de prelungire a arestului la domiciliu pentru Olga Panaete: „În baza art.222 alin.2 şi 7 C. pr.pen. admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş (de menţinere a arestului la domiciliu – n.r.).

În temeiul art.222 alin.2 rap. la art.218 şi art.202 alin.1, 3 şi 4 lit. d C.pr.pen. dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 15.11.2018 şi până la data de 14.12.2018 inclusiv, privind inculpata PANAETE GHERGHINA….

Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicarea minutei…”

Nota redacţiei: sublinierile ne aparţin.

sursa foto: Facebook/Florăriile Olga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here