Gherghina „Olga” Panaete, patroana Florăriilor Olga din Piteşti, a scăpat şi de arestul la domiciliu, după ce azi magistraţii au decis să înlocuiască măsura respectivă cu cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cum şi de ce a fost arestată Olga Panaete

Olga Panaete fusese reţinută de Poliţie în ziua de 11 octombrie, acuzată fiind, printre altele, că a pretins şi primit de la mai multe persoane diverse sume de bani, pentru a le facilita promovarea examenului pentru obţinerea permisului de conducere auto.

Pe durata celor 60 de zile de control judiciar, dna Panaete „este obligată să se prezinte la organul de urmărire penală, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată, să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea (IPJ Argeş-Biroul Supravegheri Judiciare) conform programului de supraveghere întocmit de organele de supraveghere sau ori de câte ori este chemată”.

Dna Panaete „nu are voie să depăşească limita teritorială a judetului Arges, să nu comunice direct sau indirect pe nicio cale cu persoanele care au calitatea de suspect sau inculpat în cauză, cu martorii sau experţii din cauză”.

Dacă femeia încalcă vreunul din termenii controlului judiciar, are şanse mari să se întoarcă după gratii. Dacă nu, va fi cercetată în continuare în stare de libertate.

sursa foto: Facebook/Florăriile Olga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here